Best selection of premium Joomla 1.6 templates
Biografie (view in English)

Zo'n twintig jaar geleden ben ik begonnen met aquarelleren. Maar pas de laatste jaren ben ik daar echt intensief mee bezig. Ik heb lesssen gevolgd bij creatief centrum Klei en Kleur (thans Kunst en Cultuur Academie) in Maassluis en de Vrije Academie in Vlaardingen. Leraren daar waren onder meer Rina Molenaar en Peter Dumas. Daarnaast heb ik workshops gevolgd bij Bob Tomanovic en bij Hans van Overbeek.

Maar vooral heb ik mij autodidactisch sterk ontwikkeld. Mijn werk is zeer gevarieerd. Inspiratie put ik veelal uit mijn omgeving. Zo heb ik aquarellen gemaakt van voorbij varende schepen op de Nieuwe Waterweg. Ook heb ik veel werken gemaakt die hun oorsprong vinden in vakantiebestemmingen zoals Italie en IJsland. Landschappen en natuur vormen eveneens een grote inspiratiebron voor mij.

Wat techniek betreft houd ik het meest van de zogenoemde nat-in-nat methode waarmee ik mijn werk een eigen karakter kan geven. Ik signeer mijn werk met mijn doopnaam Sara.

Kaarten van mijn werk zijn te koop bij boekhandel Het Keizerrijk, Noordvliet 27 in Maassluis. Voorbeelden van mijn werk vindt u in de gallerij. Deze en andere werken zijn te koop. Eventuele reacties ontvang ik graag op mijn e-mailadres: sara.aquarel@gmail.com